Van Halen na la, por ka një mundësi të dëgjojmë këngët e tij të pa publikuara

Van Halen na la, por ka një mundësi të dëgjojmë këngët e tij të pa publikuara

Menaxheri i Van Halen, Irving Azoff tha se anëtarët e familjes së Eddie Van Halen do të shikojnë nëpër qemerët e tij të famshëm në studio për materiale të padëgjuara që mund të jenë të përshtatshme për lansim në të ardhmen, njofton Insajderi.

“[Djali] Wolf dhe [vëllai] Alex do të ngjiten në 5150, studioja në shtëpinë e Ed”, pranoi Azoff në Pollstar, megjithëse ai vuri në dukje “ka pasur shumë regjistrime” në studio gjatë viteve. Pra, ai paralajmëroi se është shumë herët për të spekuluar rreth asaj që mund të gjendet. “Nuk mund të parashikoj që me siguri do të ketë diçka të re, por me siguri ata do të kontrollojnë arkivat e tij”.

Eddie inside 5150 studio. | Eddie van halen, Van halen, Guitar

Eddie Van Halen vdiq në fillim të kësaj jave në moshën 65 vjeç pasi luftoi me kancerin për vite me radhë.

Ndërtuar në vitin 1983, Studio 5150 e Eddie u krijua për t’i dhënë rokerit një bazë në shtëpi për të hartuar idetë e tij për këngë. /Insajderi.com