Vëllau i Princesësh Diana brengoset se shikuesit e The Crown do e marrin historinë e serialit si të vërtetë

Vëllau i Princesësh Diana brengoset se shikuesit e The Crown do e marrin historinë e serialit si të vërtetë

Ndërsa miliona shikojnë sezonin e katërt të The Croën në Netflix, vëllai i Princeshës Diana Earl Charles Spencer dëshiron të kujtojë fansat se ekziston një vijë e hollë midis trillimeve dhe fakteve.

Me personazhet tërheqës dhe përshkrimet reale të jetës mbretërore, ndonjëherë është e vështirë të mbash mend se drama është thjesht një program televiziv i shkruar, i cili është një shqetësim për Spencer.

Gjatë një paraqitje në Love Your Ëeekend me Alan Titchmarsh, duke transmetuar të Dielën (22 nëntor), ai shprehu mendimin e tij mbi temën, duke shpjeguar : “Shqetësimi për mua është që njerëzit shohin një program të tillë dhe ta harrojnë atë është supozim”.

Ai thotë veçanërisht të huajt, gjej amerikanë thonë se kanë parë The Croën sikur të kenë marrë një mësim historie”.

Ai vazhdoi të shpjegojë se shfaqja përmban “shumë hamendje dhe shumë shpikje”.

“Është shumë e vështirë, ka shumë hamendje dhe shumë shpikje, apo jo?” thotë Spencer. “Shumë pjesë të serialit vërtetë kanë ngjajshmëri me realitetin por nuk janë fakt”.

Krijuesi i Kurorës Peter Morgan më parë pranoi se akuzat e Spencer janë të vërteta, duke zbuluar se momentet private midis familjes duhej të shkruheshin përmes “hamendjeve të arsimuara”./Insajderi.com

BBC News