Vetëm 1% e popullsisë është në gjendje ta zgjidhë këtë enigmë pa ndihmë

Vetëm 1% e popullsisë është në gjendje ta zgjidhë këtë enigmë pa ndihmë

Një test shumë i veçantë dhe sipas shkencëtarëve, vetëm 1% e popullsisë është në gjendje të dijë ta zgjidhë atë pa ndihmë dhe në një kohë të shkurtër. Ajo ka të bëjë me vizatimin e stilizuar të një qeni, por në këtë imazh një figurë tjetër është e fshehur, ajo e pronarit të saj.

Dhe detyra jonë është pikërisht ta identifikojmë atë. Herën e parë që u propozua ky test ishte në një gazetë amerikane në 1880, por gjatë 137 viteve të saj kjo shifër është rizbuluar pa pushim, deri tek ne.

Merrni disa minuta dhe përpiquni të gjeni zgjidhjen. Përndryshe vazhdoni të lexoni po ashtu, sepse ne do t’ju zbulojmë misterin.

A e keni bërë atë? Nuk ka? Në fakt nuk ishte aq e thjeshtë. Testi me të vërtetë kërkon që të përdorim të gjitha lajmet tona. Ka një mashtrim për të identifikuar siluetën e njeriut që testi na kërkon të gjejmë.

Shikoni feçkën e qenit dhe mbështesni kokën në të majtë dhe do të shihni se veshi i tij do të perceptohet nga mendja jonë si një kapelë, nën të cilën një fytyrë njerëzore do të dalë në një mënyrë të veçantë.

Por ka edhe nga ata që shohin një figurë të tërë duke e mbajtur gjithmonë kokën në të majtë. Mund të shihet duke shikuar në gojën e qenit. Po tani e patë.