Vetëvendosje hapë ekspozitë me fotografi për protestën e 2007-ës

Vetëvendosje hapë ekspozitë  me fotografi për protestën e 2007-ës

Në Pallatin e Rinisë në Prishtinë, Lëvizja Vetëvendosje ka hapur ekspozitë me fotografi për të shënuar 10 vjetorin e protestës së 10 shkurtit 2007.

Protestë kjo në të cilën vdiqën Mon Balaj e Arben Xheladini.
unnamed

Në ekspozitë kanë marrë pjesë aktivistë të Vetëvendosjes dhe qytetarë të shumtë.
unnamed (1)

Vetëvendosje sot gjatë tërë ditës ka pasur aktivitete dhe ka bërë homazhe tek varret e dy të vrarëve në protestën e vitit 2007.