Vijon divorci – Kanye West i përgjigjet kërkesës së Kim Kardashian

Vijon divorci – Kanye West i përgjigjet kërkesës së Kim Kardashian

Kanye West i është përgjigjur kërkesës për divorc së Kim Kardashian. Reperi paraqiti përgjigjen e tij pas më shumë se një muaji pasi Kardashian bëri kërkesë për divorc më 19 shkurt, ET konfirmon, njofton Insajderi.

Në paraqitjen e divorcit të Kardashian, ajo kërkoi kujdestari të përbashkët ligjore dhe fizike të katër fëmijëve të tyre.

Një burim për “ET” në atë kohë se West ishte dakord e kujdestarisë dhe të dy janë të përkushtuar për të bashkë-prindëruar së bashku. Burimi gjithashtu vuri në dukje se asnjëri nuk po planifikon të kontestojë kontratës para martesore dhe ata janë tashmë në procesin e arritjes së një marrëveshje për zgjidhjen e pronës.

West gjithashtu kërkon kujdestari të përbashkët ligjore dhe fizike të fëmijëve dhe kërkon të përfundojë aftësinë e gjykatës për të kërkuar alimentacion. /Insajderi.com