Vildane Zeneli i komenton Taynës “Bir” (FOTO)

Vildane Zeneli i komenton Taynës “Bir” (FOTO)

Vildane Zeneli dhe Tayna duket se janë mikesha të mira, madje pas komentit të fundit që i bëri Vildanja në Instagram Taynës, duket që miqësia e tyre është e madhe.

Në foton e fundit që ka postuar Tayna në Instagram, ndër shumë komente nga shumë figura publike që ka marrë, komenti i Vildanes bije më së shumti në sy.

Komenti i Vildanes “syt xixaaaa bir

Tayna po shënon suksese të një pas njëshme me projektet e saj, e në anën tjetër Vildania njihet tash e sa vite si njëra prej modeleve më “Hot” shqiptare.

Miqësia e tyre si duket u krijua vitet e fundit, e me gjase pas shpërthimit të Taynës.