Vildane Zeneli në krahët e ish të dashurit miliarder të Morena Tarakut

Vildane Zeneli në krahët e ish të dashurit miliarder të Morena Tarakut

Prej disa ditës po aludohet një lidhje e mundshme mes Vildane Zenelit dhe ish të dashurit të Morena Tarakut, Sasha Sobhani.

Ky aludim po del të jetë ndonëse i vërtetë pasi në një foto të publikuar nga Zeneli, shihet se ka dalë të drekojë me miliarderin irainan

Dyshja për momentin sipas një tag-u në fotografi gjenden në Amsterdam.

Lidhur me këto lajme ka reaguar së fundmi Vildanja duke e mohuar këtë gjë. Në të njejtën kohë ajo iu është kthyer gazetarëve duke i quajtur dështak.