Vjen në jetë djali i Albanit dhe Miriamit, ky është emri shumë i veçantë që i kanë vendosur

Vjen në jetë djali i Albanit dhe Miriamit, ky është emri shumë i veçantë që i kanë vendosur

Alban Skenderaj dhe Miriam Cani jnaë bërë prindër për herë të dytë, Ameli bëhet motra e madhe e Duam.

Miriam Cani ka sjellë në jetë djalin e saj, i cili është fëmija i dytë me bashkëshortin Alban Skenderaj.

Këngëtari përmes një postimi ka dhënë lajmin e gëzueshëm, duke shkruar disa fjalë shumë të bukura për të birin e posalindur, shkruan Gazeta Express.

Çifti i kanë vënë vogëlushit emrin Duam, emër ky që ka edhe kënga e tyre me të cilën e kurorëzuan dashurinë shumë vjeçare me martesë vetëm para disa muajve.

Ata kanë zbuluar se janë duke pritur fëmijën e dytë në koncertin e mbajtur në Prishtinë, ‘Hapësira e një ëndrre’, me shumë emocioneve dhe duartrokitjeve.