Vladimir Putin ndër vite

Vladimir Putin ndër vite

Ai është një nga personat më të rëndësishëm e më të fuqishëm në botë. Si një ish-anëtar i KGB-së, shërbimit sekret të ish-Bashkimit Sovjetik, e shkuara e Presidentit rus mbetet gjithnjë diçka mjaft interesante për shumë persona.


Vladimir Putin njihet si lideri i një prej shteteve më të fuqishme në botë, në mosmarrëveshje me disa shtetet, aneksimin e Krimesë prej Ukrainës dhe prej vitit 2014 një prej mbështetësve më të fuqishëm të presidentit sirian Bashar Al-Assad.

Por pavarësisht këtyre, ka qenë një periudhë kur Putini i vogël ka qenë një person i thjeshtë e pa pushtet.

Daily Mail ka publikuar një set fotografish rreth liderit rus, foto bardhezi që sjellin Putinin e dikurshëm nga bankat e shkollës tek anëtarësimin në KGB.