Werner Herzog hulumton meteorët në dokumentarin e ri “Fireball”

Werner Herzog hulumton meteorët në dokumentarin e ri “Fireball”

Dokumentari i fundit i Werner Herzog, Fireball: Vizitorët nga Darker Worlds, tashmë ka lansuar trailerin e ri.

Filmi, i cili do të shfaqet në Apple TV + më 13 nëntor, eksploron ndikimin që kanë pasur yjet, meteorët dhe ndikimet e thella në imagjinatën njerëzore.

“Secili prej këtyre gurëve nga botërat e errëta ka historinë e vet dhe më të mëdhenjtë prej tyre, kanë ndryshuar peisazhe të tëra,” thotë Herzog në rimorkio. “Ne nuk e dimë se çfarë do të na vijë në të ardhmen, por një numër i patreguar i këtyre udhëtimeve nga larg janë akoma në rrugë, duke ardhur.”

Fireball sjell Herzogun të ribashkuar me vullkanologun Clive Oppenheimer, i cili më parë ka punuar me kineastin në Encounters at the End of the World dhe Into the Inferno.

Shikoni trailerin  më poshtë.