“Wonder Woman” arrin të jetë film i suksesshëm pavarësisht pandemisë

“Wonder Woman” arrin të jetë film i suksesshëm pavarësisht pandemisë

Vazhdimi i filmit të vitit 2017 Wonder Woman ka nisur në kinematë amerikane, duke gjeneruar shitje biletash “çuditërisht të fuqishme”, sipas një gazete të industrisë.

Variety tha se debutimi i Wonder Woman 1984 me 16.7 milion dollarë ishte “tërheqja më e madhe e fundjavës në epokën e Covid”.

Filmi i Warner Bros u vu në dispozicion në shërbimin streaming HBO Max në të njëjtën ditë kur u hapën në më shumë se 2,000 kinema në SH.B.A. dhe Kanada.

Sipas Warner Media, gati gjysma e abonentëve me pakicë të platformës shikuan Wonder Woman 1984, kur u shfaq në  në Ditën e Krishtlindjes./Insajderi.com

BBC News