Xeni nuk e ndal koncertin, vazhdon të performoj në restorantin e tij

Xeni nuk e ndal koncertin, vazhdon të performoj në restorantin e tij

Është anuluar paraqitja e këngëtarit të mirënjohur Shkelzen Jetishi që është paraparë të mbahet nëpër disa lagje të Gjakovës.

Kjo për shkak se gjatë këndimit të Jetishit, janë mbledhur një grup njerëzisht të cilët nuk e kanë mbajtur distancën sociale si masë parandaluese ndaj përparjes së Covid-19.

Por ai gjeti një zgjidhje ta mbaj premtimin drejtuar qytetarëve, Xeni është duke vazhduar shfaqjen në restorantin e tij tani, dhe mund ta ndiqni live në Facebook.

 

Këngët për Albin Kurtin dëgjohen edhe në dasma?