Yjet televizive që kanë dështuar me përdorimin e photoshop-it

Yjet televizive që kanë dështuar me përdorimin e photoshop-it

Rrallëherë mund ta shihni ndonjë të famshëm të mos duket perfekte në fotografitë që publikon në rrjete sociale, shkruan DailyMail.

Por në përpjekje për tu paraqitur sa më perfekte yjet nga e gjithë bota lëshojnë gafa të mëdha gjatë përdorimit të ‘Photoshop’, dhe dështimet e tyre bëhen objekt humori tek publiku.

Në imazhet e mëposhtme mund t’i gjeni gabimet në ‘Photoshop’ që bëhen nga modelet e deri tek këngëtaret më me famë në botë.

Kylie Jenner

Ines Basic

Beyonce

Lindsey Lohan