Yoko Ono hodhi në gjyq ish-asistentin e John Lennon

Yoko Ono po padit ish- asistentin personal të burrit të saj të ndjerë John Lennon, duke pretenduar se ai edhe një herë është përpjekur të përfitojë nga familja e saj, pavarësisht se ai më parë kishte rënë dakord të mos jepte asnjë intervistë në lidhje me punën për legjendën e Beatles.

Sipas një raporti nga TMZ, Ono, 87 vjeçare, ka ngritur një padi të re kundër Frederic Seaman – i cili ka punuar për Lennon për 18 muaj deri në vdekjen e tij në vitin 1980 – pasi ajo beson se ai ka shkelur një urdhër të mëparshëm të gjykatës që e pengonte atë të jepte intervista për yllin e muzikës, njofton Insajderi.

a person wearing a suit and tie: On-going: In 2002, Ono settled the lawsuit with Frederic Seaman, who agreed to give up his copyright to hundreds of family photos of the Lennon family (pictured at the time of the trial)

Ono pretendon se Seaman dha një intervistë 23-minutëshe në 10 shtator ku ai diskutoi jetën e Lennon dhe u rrethua nga relikte të këngëtarit, e cila bie ndesh me marrëveshjen e tij të vitit 2002 për të mos folur për marrëdhënien e tij me artistin dhe familjen e artistit.

Sipas raportit, Ono po kërkon 150,000 dollarë së bashku me dëm-shpërblime të tjera, në një përpjekje që Seaman të përmbahet nga përfitimet e mëtejshme nga Lennon.

Mosmarrëveshja ligjore dekada e vjetër midis dyshes erdhi në vitin 1983, kur Seaman pranoi në Prokurorin e Qarkut Manhattan se ai kishte marrë fotografi private, letra dhe revista nga rezidenca Lennon në Manhattan. /Insajderi.com

Yoko Ono, John Lennon are posing for a picture: Iconcs: John Lennon and Yoko Ono photographed on November 2, 1980 - the first time in five years that Lennon had been photographed professionally and the last comprehensive photo shoot of his life