Zemërgjerësia e barnatoreve që shesin morfinë pa recetë: Jepja pesë, është festë i duhen

Zemërgjerësia e barnatoreve që shesin morfinë pa recetë: Jepja pesë, është festë i duhen

Në rastin e dytë, kur ekipi i Shqip.com shkon për ta blerë morfinën pa recetën e mjekut, fillimisht në barnatore pyesin për recetën.

Por, më pas kjo kërkesë e tyre eliminohet.

Shitësi në barnatore ekipit ia ofrojnë fillimisht vetëm një dozë, pasi kërkohen dy, por meqë dita e ardhshme është vikend, ata bëhen zemërgjerë dhe pesë doza të morfinës pa recetën e mjekut ia ofrojnë gazetarit të Shqip.com

Edhe barnatorja tjetër nuk reziston kur i kërkohet një ampulë.

Fillimisht pyet për recetën, por pas një bisede të shkurtër, sigurohen dy ampula.

Por, farmacistja ka një kërkesë, që t’i dërgohet më vonë receta.

Shqip.com ka vizituar disa barnatore brenda hapësirës së QKUK dhe dëshmia tregon se në fakt për këto medikamente as që kërkohet dëshmia e recetës.