Zgjedh një peshk dhe zbulo çfarë thotë për ty

Zgjedh një peshk dhe zbulo çfarë thotë për ty

Çdo person ka shumë ëndrra dhe dëshira. Të gjithë ne, në një mënyrë apo tjetër përpiqemi t’i bëjmë realitet. Imagjinoni sikur jeni në një pellg magjik dhe duhet të zgjidhni një peshk për të kuptuar se kur do ju realizohen ëndrrat.

1- Peshku ka dëgjuar me kujdes dëshirën dhe mendimet tuaja. Ai është më i vogli nga të gjithë peshqit e artë dhe nuk ka shumë forcë, por për ju është gati të bëjë gjithçka. Ëndrrat tuaja mund të realizohen në mënyrë të papritur. E vetmja gjë që duhet të bëni është të keni durim.

2- Peshku e ka dëgjuar dëshirën tuaj dhe po lëviz bishtin. Kjo do të thotë se çdo gjë do realizohet, por duhet pak kohë. Nëse ju dëshironi të bëhet realitet më shpejt, atëherë duhet të punoni. Në fund të fundit, peshqit nuk janë të plotfuqishëm.

3- Ju keni zgjedhur një peshk unik. Mund të duket i thjeshtë, por ka fuqi të mëdha. Dëshira juaj mund të realizohet shumë shpejt dhe shtëpia do të mbushet me gëzim e lumturi.

4- Peshku juaj do ju kujtojë se ju keni shumë gjëra të realizuara, por nuk i vlerësoni. Peshku do kënaqë dëshirën tuaj, por vetëm pjesërisht. Ju duhet të punoni dhe në fund do të merrni një shpërblim.