Zgjedhjet në Amerikë u bënë shkak që aktorja të thyejë krahun

Zgjedhjet në Amerikë u bënë shkak që aktorja të thyejë krahun

Aktorja Rose McGowan, 47 vjeçare, ndau një foto në Instagram me një mbishkrim që sugjeronte se ajo theu krahun e saj duke u përpjekur të shikonte rezultatet e zgjedhjeve ndërsa qëndronte në një shkallë.

Të enjten në mbrëmje, aktorja dhe aktivistja për të drejtat e grave postoi foton, e cila me sa duket e tregonte atë ulur në një shtrat spitali në Meksikë me krahun e majtë në një gips.

Ajo përshkroi postimin: “Leximi i rezultateve të zgjedhjeve në SHBA teksa qëndron në shkallë = thyerje e kockave”.

McGowan ka qenë një kritike e zëshme si e ish-zëvendës presidentit Joe Biden dhe presidentit Donald Trump, të cilët të premten po zhvendoseshin në ditën e tretë të pritjes për rezultatet e zgjedhjeve të luftuara ngushtë. /Insajderi.com