Zjarret në Kaliforni, anulohen eventet në tapetin e kuq të Hollywood-it

Zjarret në Kaliforni, anulohen eventet në tapetin e kuq të Hollywood-it

Eventet në tapetin e kuq të Hollywood janë anuluar në respekt të viktimave të zjarreve në Kaliforni.Premiera e filmave të rinj kur shkëlqyen Nicole Kidman dhe Viola Davis nuk do zhvillohen.

Yjet pritej të dilnin të tapetin e kuq para daljes së filmave ‘Widows’ të Davis dhe ‘Destroyer’ të Kidman në AFI Fest të Institutit Amerikan të Filmit. Por daljet në tapetin e kuq u anuluan për shkak të respektit ndaj njerëzve të prekur nga zjarri. Numri zyrtar i vdekjeve është rritur në 50, me dhjetëra njerëz të humbur.