Zmadhon gjoksin, ish-banorja e Big Brother pranon sërish ndërhyrjen estetike

Zmadhon gjoksin, ish-banorja e Big Brother pranon sërish ndërhyrjen estetike

Ish-banorja e “Big Brother”, Greta Shino është ndër ata personazhe që zgjodhi të vazhdojë rrugën e ekranit.

Ajo ka zgjedhur që të ruajë marrëdhënien me ndjekësit e saj dhe herë pas here publikon video nga jeta e përditshme në  Youtube.

Gjithashtu ajo është mjaft aktive në Instagram dhe së fundmi ka zbuluar njl ndërhyrje estetike.

Ajo ka treguar se ka bërë operacion gjoksin dhe se i pëlqen shumë rezultati.

Ndryshimi është i dukshëm dhe shihet qartë se Gerta nuk ka ka ndërmend ta fshehi.

Kujtojmë se më herët ajo ka bërë ndërhyrje edhe në buzë dhe hapat i tregoi nëpërmjet një videoje të publikuar në Youtube.