Mediat e huaja zbulojnë si dukej Loredana para ndërhyrjeve estetike

Mediat e huaja zbulojnë si dukej Loredana para ndërhyrjeve estetike

Pas lajmit të bujshëm se një çift zviceran e akuzon për vjedhje, Loredana ka mbajtur një konferencë para mediave ku u shpreh se paratë janë marrë me dëshirën dhe vullnetin e
gruas zvicerane.

Përpos lajmeve për ngjarjen, mediat e huaja tani po akuzojnë Loredanën se ka bërë ndërhyrje estetike.

Ato kanë publikuar këtë foto nga koha kur këngëtarja nuk ishte e famshme dhe pas ndërhyrjeve estetike duke rezultuar një ndryshim shumë i madh.

Loredana po investigohet nga policia e Zvicrës për mashtrim dhe vënie në lajthitje të çiftit zviceran, nga të cilët bashkë me të vëllanë zhvatën qindra mijëra franga.