Mish, birra, femra e tepihë të kuq – kjo është pritja që iu bë kombëtares angleze

Mish, birra, femra e tepihë të kuq – kjo është pritja që iu bë kombëtares angleze

Tifozët e dashamirët e kombëtares angleze sot kanë qëndruar në kryeqytetin e Kosovës, një ditë para ndeshjes.

Ata janë shprehur të kënaqur me mikpritjen dhe ambientin në Kosovës.

Përveç pijeve e ushqimeve, lojtarët e kombëtares angleze me të arritur në aeroportin e Kosovës, janë pritur nga një grup vajzash.

Bukë, mish e birra – kjo është mikpritja që iu bë anglezëve në Kosovë